Business eller casual? Rätt klocka funkar till båda.
Business eller casual? Rätt klocka funkar till båda.

Ursäkta vad är klockan? Jo, både snygg och extremt prisvärd! Just nu kan du fynda klockor som tickar alla boxar – och som medlem i Refunder får du dessutom pengar tillbaka på alla köp – även de som redan är på rea.

För äventyraren


Snygg och rejäl klocka som är ultramodern men samtidigt har en klassisk Casio-design. Lämna mobilen utanför sovrummet och använd vibrationsalarmet i den här klockan för att komma upp på morgonen. Ordenligt vattentät och stöttålig för dig som aldrig vill behöva oroa dig för klockan när du är ute på äventyr.

CASIO W-735H-1AEF
Nu med 50 procent rabatt och 6.5 procent återbäring.
Pris: 498 kronor (rek. 998 kronor)


Maxat pilotur för fyndpris

Rejält herrur i pilotstil från premiummärket Citizen som ger ett mer exklusivt intryck och har fler funktioner än vad priset egentligen borde tillåta. Vad sägs om osynlig solpanel i urtavlan och radiokontrollerad kalender? Hela 48 millimeters diameter på urtavlan.

Citizen Super Sky Hawk
Nu med 50 procent rabatt och 6.5 procent återbäring.
Pris: 2 998 kronor (rek. 5 498 kronor)


Trendigt simpelt med tygarmband

En enkel urtavla med ett så kallat Nato-armband har varit det absolut trendigaste sättet att bära klocka den senaste tiden och genom ett lätt armbandsbyte är det som att ha en helt ny klocka varje dag. Här får du dessutom ett matchande armband och för
ett oslagbart pris.

William Gregor unisex-klocka
Nu med 28 procent rabatt och 6.5 procent återbäring.
Pris 498 kronor (rek 698 kronor)


Elegant retro-digitalare för henne

Digitalt damur i den klassiska 80-talsdesignen och i en ovanligare roséguld-finish. En accessoar som kompletterar hela din outfit.

Regal digital damklocka i roséguld-finish
Nu med 50 procent rabatt och 6.5 procent återbäring.
Pris 199 kronor (rek 398 kronor)

Så fungerar Refunder – pengar tillbaka när du handlar

• När du shoppar i någon av de nästan 600 butiker som är anslutna får Refunder provision.

• Den provisionen delar Refunder med dig som kund i form av riktiga kronor och ören tillbaka på ditt konto.

Samtidigt fungerar Refunder som en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnäter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att näthandla som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.

Kom igång med Refunder nu med en gång!

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset