Polisen fick in samtal från gärningsmannen själv.
Polisen fick in samtal från gärningsmannen själv.

SOS Alarm fick på tisdagskvällen in larm från en person som uppgav att han "eventuellt har dödat en annan person med kniv". Mannen har gripits av polisen.

Det var klockan 19.18 på tisdagskvällen som SOS Alarm fick in ett samtal från en person som uppgav att han hade skadat en man allvarligt i en lägenhet i Kyrkbyn, Göteborg. Mannen som ringde till SOS sa att han eventuellt hade dödat den andra mannen med kniv, enligt polisens hemsida.

När polis och ambulans anlände till den angivna platsen hittade de en knivskadad man. Polisen hittade även en kniv och den misstänkta gärningsmannen, en 35-åring, fanns dessutom kvar i lägenheten. Polisen berättar att mannen kunde gripas odramatiskt.

Den skadade personen, som beskrivs som en man i 50-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Där kunde det dock konstateras att han inte var så allvarligt skadad som man först befarat.

Förundersökningen som inledningsvis hade rubriceringen försök till mord alternativt dråp, har nu ändrats till grov misshandel.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset