Alexandra Rapaport.
Alexandra Rapaport.

Dramathrillern ”Gåsmamman” med Alexandra Rapaport i huvudrollen får en ny säsong. Precis som tidigare kommer serien först att visas i C More, men sedan flyttar den till TV4 istället för Kanal 5.

”Gåsmamman” följer trebarnsmamman Sonja, en roll som Alexandra Rapaport belönades med en Kristall för i kategorin bästa kvinnliga huvudroll 2017.

Förutom att spela huvudrollen är Alexandra Rapaport en av producenterna bakom serien, som nu får sin fjärde säsong.

LÄS MER: ”Här är tv-serierna du inte får missa 2018”

”Jag kan inte beskriva hur otroligt glad och stolt jag är över att äntligen kunna ge det här beskedet till alla hängivna ”Gåsmamman”-fans! Jag har, på fullt allvar, fått frågor varje dag om vad som händer med serien och har tyckt att det har varit så jobbigt att hålla det här hemligt”, säger Alexandra Rapaport i ett pressmeddelande.

Gåsmamman” är baserad på den nederländska tv-serien ”Penoza”.

Den nya säsongen får premiär i C More under 2019 med senare sändning i TV4. Anledningen till att serien flyttas från Kanal 5 beror på att ” C More och TV4 är i dag en helt integrerad tv-verksamhet”.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset