När en 25-årig turist i Grekland trakasserades av två män skrämdes de bort av den ägarlösa hunden. Nu har hon valt att adoptera hunden.

25-åriga Georgia Bradley befann sig på en resa i Grekland och slappnade av på en strand när två män kom fram till henne och började prata med henne. De försökte få med henne på en drink, men hon sa nej.

– Då tog en av dem tag i min arm och jag visste inte vad som skulle hända. Jag var helt ensam och det var en väldigt läskig och svår situation, säger Bradley till News.com.au.

Då plötsligt dök en liten svart hund upp och började skälla på männen, vilket fick männen att springa iväg. Hunden följde sedan med henne till hennes lägenhet.

► LÄS MER: Lauras bästa vän dog i cancer – då adopterade hon hennes fyra döttrar

När hon sedan återvänt till England efter ett misslyckat försök att lämna in hunden, som hon sett vandra ensam genom stadens gator, på ett hundhem saknade hon hunden för mycket.

Två veckor senare reste hon tillbaka, och efter fem veckors sökande hittade hon hunden. Efter att ha bekräftat att hunden faktiskt var ägarlös adopterade hon hunden och gav honom namnet Pepper.

– Det har varit en galen resa, men jag är jätteglad. Pepper gjorde sig direkt hemmastadd, säger Bradley till News.com.au.

► LÄS MER: Adopterade hund – fick 14 på köpet

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset