Vad skulle din kompis bli glad för på alla hjärtans dag?
Vad skulle din kompis bli glad för på alla hjärtans dag?

Den 14 februari är inte bara till för kärleksparen! Här är 5 vassa presenttips till dig som vill visa din kompis lite extra uppskattning på alla hjärtans dag. Dessutom får du pengar tillbaka på ditt köp.På tisdag är det som bekant alla hjärtans dag. Men du behöver inte vara i ett förhållande för att fira! I Finland kallas till exempel alla hjärtans dag för Ystävänpäivä, något som betyder Vändagen på svenska. Så inspireras av grannlandet och passa på att visa din kompis lite extra omtanke den 14 februari! Kanske är något av de här fem presenttipsen rätt för honom eller henne?

Till globetrottern

Med den här magnetiska världskartan i 58 delar blir det enkelt att planera er nästa resa! Fyll i rutten med hjälp av pennor och etiketter, och om ni ångrar er är magneterna enkla att torka av. Låt fantasin flöda!
Pris: 249 kronor på Present 365. Återbäring: 10 procent. 


Till färgälskaren

Vem blir inte glad av att ha ett par färgglada strumpor på fötterna? I den här presentförpackningen får din kompis tre mönstrade bomullsstrumpor med motiv från rymden.
Pris: 299 kronor på Happy Socks. Återbäring: 5 procent. 


Till minimalisten

En stilren poster för dig som vill ge bort något beständigt och som samtidigt visar hur mycket du tycker om din kompis.
Pris: Från 224 kronor på Confident Living. Återbäring: 2 procent. 


Till musikfantasten

Till den musikintresserade kompisen som har allt! Ett retrocoolt lapotopfodral i skyddande neopren.
Pris: 255 kronor på Presenter. Återbäring: 5 procent. 


Till den modeintresserade

Se till att kompisen blir kittad inför våren! Med ett presentkort på Zalando kan din kompis välja bland trendiga kläder, snygga skor och stilsäkra accessoarer. Ett kanonval om du är ute i sista minuten eftersom presentkortet kan skickas med mejl.
Pris: Från 150 kronor på Zalando. Återbäring: 5 procent. 

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

 • När du shoppar i någon av de nästan 600 butiker som är anslutna får Refunder provision.
• Den provisionen delar Refunder med dig som kund i form av riktiga kronor och ören tillbaka på ditt konto.

Samtidigt fungerar Refunder som en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnätter. Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att näthandla som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.

Kom igång med Refunder nu med en gång!

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset