Stetson Johnson fick ordet "våldtäktsman" tatuerat i pannan.
Stetson Johnson fick ordet "våldtäktsman" tatuerat i pannan.
ABCNews.com

Stetson Johnson´s bror tatuerade över ordet "våldtäktsman" med en streckkod, "Det är bättre än förrut i alla fall" säger Stetson Johnson till ABCNews.com.

En kvinna i USA gjorde som Lisbeth Salander och tvångstatuerade in ordet våldtäktsman på 18-åriga Stetson Johnson, från Oklahoma City. Förutom tatueringen i pannan fick Stetson Johnson en tatuering på bröstet där det stod "Jag gillar små pojkar". En talesman för polisen berättar att hans könsorgan blivit chockat med 400.000 volt och att han blivit angripen med ett basebollträ.  

Fyra personer sitter nu häktade misstänkta för misshandeln men har ännu inte blivit åtalade för något brott. Enligt polisen ska kvinnan, Kimberly Sue Vergara, samt en av hennes vänner, ha anklagat honom för våldtäktsförsök. Men ingen anmälan har gjorts.

Stetson Johnson berättar för ABCNews.com att han via en gemensam vän träffade Kimberly Sue Vergara, på MySpace på internet. Han cyklade på torsdagen över stan till hennes ställe där han sedan befann sig tills misshandeln satte i gång på söndagen.

Steton Johnson spenderade flera dagar på intensivavdelningen på sjukhuset innan han kunde åka hem. Tatueringen i pannan har hanss storebror tatuerat över med en streckkod han hittade på internet. Stetson Johnson´s mamma berättar att hennes son har ADHD och den mentala kapaciteten hos en 11 eller 12-åring. "En av tjejerna sa att han hade försökt våldta henne, så varför gick de inte till polisen innan det här hände?", säger Stetson Johnson´s mamma till ABCNews.com.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset