Alexandra Dahlström spelar rollen som Skylar Nilsson, en svensk au pair som arbetar hos den för serien centrala familjen Fischer. 
Alexandra Dahlström spelar rollen som Skylar Nilsson, en svensk au pair som arbetar hos den för serien centrala familjen Fischer. 

"Fucking Åmål"-stjärnan gör holländsk såpa

TV. Alexandra Dahlström har fått en roll i den nederländska tv-såpan ”Goede tijden, slechte tijden”. Hon spelar rollen som Skylar Nilsson, en svensk au pair som arbetar hos den för serien centrala familjen Fischer.

Och ingen tv-såpa utan kärlek. Snart blir hennes chefs brorson Fos Fischer kär i henne, vilket givetvis ogillas av hans flickvän, och intrigen är i gång.
Första avsnittet med Alexandra Dahlström sänds den 5 mars i RTL 4 och hon kommer sedan att medverka under sex veckor. Allt inspelningsarbete är redan avklarat för svenskan, som flyttade till Rom så sent som i somras.

Castingtillsättarna kom i kontakt med Alexandra Dahlström via en svensk castingbyrå i Stockholm och kände genast igen henne från Lukas Moodyssons internationellt uppmärksammade ”Fucking Åmål”.
”Goede tijden, slechte tijden” är Nederländernas populäraste tv-såpa och en riktig evighetshistoria. Den började produceras redan 1990 och är inne på sitt 18:e år.
Alexandra Dahlström fick sitt genombrott i ”Fucking Åmål” och har medverkat i filmer som bland annat ”Tomten är far till alla barnen”.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset