Bilderna från övervakningskameran vid huset visar hur grannen plockar på sig påskäggen som Gabriel skulle få.
Bilderna från övervakningskameran vid huset visar hur grannen plockar på sig påskäggen som Gabriel skulle få.

2-årige Gabriels föräldrar hade gömt påskägg till sonen i trädgården – men när de kom tillbaka från kyrkan hade någon stulit alla ägg. Övervakningskameran visade att deras grannar låg bakom stölden. ”Jag kunde bara inte förstå vad som hände”, säger pappan till Fox5.

Föräldrarna Michael och Janet Ford från Kalifornien ville ge sin son, som har Downs syndrom, en speciell påsk, skriver Fox 5. Eftersom han precis börjat lära sig att gå lade de ut flera påskägg på gräsmattan så att han enkelt skulle kunna hitta dem.

Men när familjen kom tillbaka från kyrkan var alla påskägg borta. Ett par veckor tidigare hade Michael installerat en övervakningskamera vid huset och när de tittade på filmen blev de minst sagt förvånade. Filmen visade nämligen att deras medelålders grannar snott äggen.

– När kvinnan ser en förbipasserande bil går hon av gräsmattan, och när kusten är klar igen fortsätter hon, säger Michael till Fox 5.

►LÄS MER: Nathalie, 22, ger bort påskägg till de som inte har råd

Paret tog ungefär hälften av äggen och gick därifrån. Sedan kom hon tillbaka med två pojkar och stal resten av äggen.

– Det är den dagen på året då alla går till kyrkan. Men de gick uppenbarligen inte till kyrkan den dagen, säger Michael.

Efter att grannarna i bostadsområdet fick höra vad som hänt startade de en Facebook-grupp för att anordna en ny äggjakt åt Gabriel. 

►LÄS MER: Falska läkare stal av 98-årig dam 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset