En kvinna ertappade sin granne med att vara otrogen – och tog kort på akten som hämnd.
En kvinna ertappade sin granne med att vara otrogen – och tog kort på akten som hämnd.

En kvinna upptäckte att hennes granne var otrogen – med en kvinna som hon hade en konflikt med. Då fotograferade hon akten och skickade till kvinnans pojkvän som bevis.

De som är otrogen kan tjäna på att ha en god relation med sina grannar. Det fick en kvinna och en man i Hjo kommun i Västra Götalands län erfara.

En kväll i februari hade mannen och hans tidigare flickvän sex i vardagsrumssoffan hemma hos honom. Samtidigt hade exflickvännen dock en ny pojkvän som inte kände till affären.

Vad det otrogna paret inte visste var att mannens kvinnliga granne genom en springa i balkongräcket kunde se rakt in i vardagsrummet. Hon hade sedan tidigare en konflikt med kvinnan som var otrogen – och uppger att hon bara väntade på att kunna ta hämnd, rapporterar P4 Skaraborg.

Hon tog därför kort på paret när de hade sex, och skickade fotografiet både till kvinnan som var otrogen och hennes nya pojkvän. Paret har i efterhand uppgett att de hört skratt när de hade sex på soffan, men att de inte reagerade närmare på det då.

Nu åtalas den kvinnliga grannen för kränkande fotografering. Hon har erkänt brottet men inte godkänt det strafförelägganden som åklagaren tidigare utfärdat och därför hamnar nu ärendet i domstol, enligt p4 Skaraborg.

Mannen som blev fotograferad vill även ha ett skadestånd på 5 000 kronor.

LÄS MER: Här är männen som köper sex 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset