När den gravida kvinnan märkte en klump hade hon ingen aning om var det var. När hon undersökte munken var hon nära att spy.

Det här måste vara bland det äckligaste som hittats i ett bakverk någonsin. En gravid kvinna i Australien tog ett bett av en munk från kedjan Krispy Kreme när hon kände att det tog stopp. 

”Hon tog ett bett i sin doughnut och spottade ut direkt efter att hon hittat en cigarettfimp inbakad i den”, skriver kvinnans kompis som var med på företagets Facebooksida. Där har hon också lagt upp bilder på händelsen.

Kvinnan tror att den som gjort munken måste ha rökt i köket och menar att den kan ha varit farlig både för kvinnan och hennes ofödda barn, enligt Opposing Views.

Inlägget har sedan det lagts upp städats bort från Krispy Kremes Facebooksida. 

I ett uttalande till medier i Australien säger Krispy Kreme att de tar händelsen på största allvar.

”Vi utför en grundlig utredning och har kontaktat kunden direkt för vidare information”

I april anmälde en annan gäst att hon sett en kvinna utan handskar plocka fimpar framför entrén till en Krispy Kreme för att sedan gå rakt in till köket utan att tvätta händerna, skriver Opposing Views.

För kvinnan och hennes gravida vän kommer det ta lång tid innan de går tillbaka till Krispy Kreme – om de någonsin kommer att återvända.

LÄS MER: Jörgen hittade levande larv i sin McDonald's-burgare

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset