För vissa var det bara för mycket att se Katies allt rundare mage i rutan. Kritiken handlade inte om att hon skymde väderkartan, utan att hon var ”äcklig” och såg ut som en ”korv i ett korvskinn”.

CBS

Den blivande tvillingmamman har nu svarat på hatet i ett uppmärksammat Facebookinlägg som täpper till truten på de som häcklat henne. 

► LÄS MER: 5-åringen kallades överviktig av läkare – ”galet”

I fredags inledde Katie Fehinger sin nionde graviditetsmånad och beskriver hur hon fått mycket positiv respons och lyckönskningar från läsarna. Men allt har inte varit positivt. Vissa personer har bestämt sig för att framföra åsikter om hur de tycker att hon är äcklig som ”sticker ut sin gravida mage”.

– Det var en kommentar som gjorde särskilt ont och det var en kvinna som sa att jag såg ut som en korv i ett korvskinn, säger hon till CBS Philadelphia, tv-kanalen där hon jobbar.

Påhoppen har fått Katie att lägga ut ett ”mamma-manifest” på sin Facebooksida. Där skriver hon att hon är medveten om att jobbet innebär att hon blir en måltavla men att hon känner att hon nu måste dra gränsen. 

”Allas rätt till sin åsikt är viktigt, men det är uppförande också. Den här typen av kommentarer kommer aldrig få mig att vilja ändra någonting med mig själv, men jag känner en underliggande problem här. De här hatmejlen är riktade mot en gravid kvinna”

► LÄS MER: Amanda säger ”Fuck you” till vikthatarna

Hennes hälsning till mammor världen över är ”ni är vackra”, även i de minst glamorösa stunderna. Katie utbringar en alkoholfri skål för alla illamående och trötta mammor med extrakilon och bristningar. 

Hon avslutar med en riktig ”moderkaka”: 

”Låt oss minnas vad våra mammor lärde oss: Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting”

A message for the haters...Hey guys! Once more, I have to get something off my chest. So, the nature of my job makes...

Posted by Katie Fehlinger on  Wednesday, August 19, 2015
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset