Det omtalade klippet har på kort tid fått nästan tretton miljoner visningar på Youtube. Nu har en porrsida erbjudit henne ett utvik på sajten.

Michelle Jennekes laddade uppvärmning inför ett försöksheat i junior-VM har blivit en riktig snackis på nätet. Hon hoppar upp och ner, spexar och skrattar – till skillnad från de andra häcklöparna som bara försöker koncentrera sig på loppet. Jenneke vinner sedan loppet överlägset.

Videon har på kort tid fått nästan tretton miljoner visningar på Youtube och den 19-åriga australienskan klassas nu som en sexsymbol i hemlandet. Dessutom har porrsidan sex.com erbjudit henne ett utvik.

– Hon har en perfekt mix av söthet och sexighet, för att inte prata om hennes vältränade kropp. Michelle Jenneke har en sex appeal som är ovanlig hos kvinnliga atleter, säger en representant för sajten, enligt Sports Gather.

Om Jenneke skulle tacka ja till utviket – vilket hon inte gjort –  skulle hon inte få betalt, eftersom detta strider mot det australiska idrottsförbundets regler. I stället skulle en stor del av pengarna doneras till förbundet.


Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset