Vintern är lång i år. Usch! Ta chansen att gå ut och dansa och ha kul när det är som mörkast. Här är helgens bästa klubbtips.

Pustervik, Järntorgsgatan 12.
På lördag är det dags för Locus Soundsystem som består av fem kreativa dj:s att inta Pustervik. Det är gissningsvis landets äldsta houseklubb som är inne på inte mindre än tolfte året. Locus levererar alltid skön atmosfär med grunden i deephouse och med stort fokus på bra ljud, ljus och dekorationer.

Hoki Moki, Erik Dahlbergsgatan 3.
Jazzhusets gamla lokaler har verkligen lysts upp av Hoki Moki. Briljant ställe! På lördag är det bland annat efterfest till Shelta Sneaker Market på nämnda ställe. Det blir ett dj-set med Nivy Sound (Jireel, Denz & Seedy) samt Fyrebyrd Bashment och Brandon Green & Foad Hersi (Top Shotta Sound). Jamen, gå dit bara!

Yaki-Da, Storgatan 47.
Klassikern. Den som aldrig sviker. Yaki-Da. Här är det dans på varje våning så för den som vill ha lite av varje är det så klart rätt ställe att vara på. Och eftersom att alla är där så känner du alltid någon. Du vill aldrig gå hem heller så fråga om du får sova kvar i garderoben. Tjoho!

Gretas, Drottninggatan 35.
Gretas är, kanske, Göteborgs mest klassiska gayklubb med allt härligt som det innebär. Ofta massor av både schlager, men även annan musik som får dig att må bra. I helgen är det mello-efterfest. Så har du abstinens och vill hör gamla hits vet du var du ska ta dig. På med glitter och fjäderboa och lev livet!

M3, Drottninggatan 5.
Klubben Hinterhof är tillbaka på nya M3. Detta vill säga att det blir en massa tech-house och techno som uteslutande innebär en kväll och natt fylld av glädjedans. Så gör er redo för en härligt rörlig kväll. I kväll fredag gästas klubben av Göteborgs egna Christine Friberg. Perfekt start på helgen.

Jesper Lögdahl, dj & chefredaktör World in Property

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset