Det nya franska laget i Overwatch League får en tupp som symbol och kommer heta Paris Eternal. Laget blir det andra europeiska laget i ligan.

Att det ska bli ett Paris-lag i Overwatch League har varit känt ett bra tag. Detaljerna kring laget har däremot kommit i omgångar. Till exempel har laget fortfarande inte haft ett officiellt namn – förrän nu.

I fredags kom beskedet att valet har fallit på Paris Eternal.

Logotypen är en gallisk tupp som länge varit en inofficiell symbol för Frankrike. Kroppen på tuppen utgörs dessutom av en oändlighetssymbol som anknyter till namnet. Lagets färger är blått, vinrött, guld och vitt.

LÄS MER: League of legends-utvecklaren stäms – ska ha diskriminerat kvinnor

För några veckor sedan släpptes även truppen som bland annat består av stora namn som Terence ”SoOn” Tarlier, George ”ShaDowBurn” Gushcha och Finnbjörn ”Finnsi” Jónasson.

Paris Eternal är ett av åtta nya lag som gör entré i Overwatch League under nästa säsong. Det blir alltså hela 20 lag som gör upp om titeln som den gångna säsongen togs hem av London Spitfire. De resterande nya lagen kommer representera städerna Vancouver, Toronto, Washington DC, Atlanta, Hangzhou, Chengdu och Guangzhou.

Andra säsongen av Overwatch League drar igång 14 februari nästa år.

LÄS MER: Här svarar Blizzard på era Hearthstone-frågor

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset