Mirage från Apex Legends.
Mirage från Apex Legends.

BAMBOOZLED! Vem har inte charmats av karaktären Mirage svängiga oneliners i Apex Legends. Nu har DJ:n Mik Toroi dessutom tagit svänget till nästa nivå.

En av succé-spelet Apex Legends mest färgstarka karaktärer, Mirage, har blivit en favorit hos många spelare. Dels för sin förmåga att skapa illusioner av sig själv på slagfältet för att lura fienden men kanske främst på grund av sina ostiga oneliners.

SPANA IN: Metro Esport Update ger dig senaste nytt från esporten

Vissa har kanske redan börjat tröttna på att ständigt få höra att någon blivit ”bamboozled”, men ordet har onekligen satt sina spår. För nu finns nämligen en hyllningslåt till spel-karaktären.

Den ukrainske producenten och DJ:n Mik Toroi har satt ihop Mirage voicelines och svängt ihop en imponerande sommarplåga perfekt för LAN-festen.

LÄS MER: Fnatic vidare till kvartsfinal efter två raka mot ryssarna

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset