Fregatten är en av haken Metros skribent tipsar om.
Fregatten är en av haken Metros skribent tipsar om.

I Malmö finns det många klassiska hak där man dricker billig öl och kanske äter pommes, pizza eller kanske en planka? Idag tipsar vi om några pärlor bland haken.

Fregatten, Föreningsgatan 87 C

Ibland vill man dricka ett glas i en lokal som känns som en båt och då är Fregatten den perfekta platsen. Här finns billig öl, polska piroger och en riktig stor chans att någon berättar sin livshistoria för dig.

LÄS MER: Här är Malmös bästa falafel

Restaurang Le Le, Bergsgatan 15
På Restaurang Le le hittar du bland de billigaste ölen i Malmö, riktigt gullig personal och ett klientel som i princip representerar stadens alla hörn. Ibland visas det fotboll, ibland någon annan sport från tv:n som står på baren.

Pizzeria Rex, Nobelvägen 107
Nobelvägen och gatorna runtomkring är en oas för den som gillar billiga ölhak. Pizzerian Rex är en klassisk plats i Malmö och här blandas områdets många olika typer av människor. Ät pizza på uteserveringen och snegla på allt som händer eller gå ner i källaren och spela en runda flipper eller två.

Family Pub, Nobelvägen 52
På andra sidan Nobelvägen hittar du Family Pub som på senaste tiden har blivit en samlingsplats för Nobelvägens nya invånare. Även här hittar du öl och pizza, allt man behöver helt enkelt.

LÄS MER: Här är bästa after worken i Malmö

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset