Vem klädde sig bäst på bröllopsförfesten? Se bilderna från fredagskvällens fest för prins Carl Philip och Sofia Hellqvist.

Efter månader av förberedelser är det dags. I dag säger de ja till varandra. Vigseln sker i Slottskyrkan i Kungliga slottet och det kommer att bli trångt i bänkraderna då alla familjemedlemmar, inbjudna vänner, politiker, diplomater och andra tagit plats till klockan 16.30.

Men redan i går kväll var många av bröllopsgästerna med på förfesten på Skeppsholmen.  Sofia Hellqvist  och prins Carl Philip bjöd in till sista middagen som ogifta. Festen hölls på Skeppsholmen och över 200 gäster närvarade.

Dessförinnan hade gästerna fått avnjuta en förrätt på rökt hälleflundra med fryst chèvrekräm, fyllda pärlhönsbröst till huvudrätt och bruschetta med jordgubbar, basilika och vit choklad till dessert. För underhållningen stod bland andra Danny Saucedo och Larz-Kristerz från Sofia Hellqvists Älvdalen. De senare ska ha hållit ett framträdande som enligt Aftonbladet var så känslosamt att den blivande prinsessan föll i tårar.

►LÄS MER: Carl Philip och Sofias bröllop är ett pr-jippo

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset