Långpromenad, bowling eller lite klättring?
Långpromenad, bowling eller lite klättring?

Känner du att det är dags att komma igång efter julskinkan, godiset och alkoholen under jul- och nyårsledigheten? Här är fyra billiga och roliga saker i Stockholm du kan göra för att aktivera dig!

Blanda nöje och motion

Du behöver inte börja med att springa milen. Det finns flera eventcenter i Stockholm, bland annat O’Learys Tolv Stockholm i Johanneshov, där du kan röra på dig och ha ordentligt kul samtidigt. Varför inte dra med kompisgänget för en runda pingis, bowling och shuffleboard?

Se Stockholm på ett nytt sätt

Ta chansen att se din hemstad på allvar samtidigt som du får igång benen och lungorna. Du kan ta en egen promenad i Stockholm, varför inte på Djurgården eller i Gamla stan? Du kan också välja på ett brett utbud av guidade turer, bland annat arrangerade av Ourway tours.

LÄS MER: Fem aktiviteter för par i Stockholm

Dansa vidare in i nya året

Nyårsfesten behöver inte ta slut! Det finns ett helt smörgåsbord av danskurser i Stockholm – och det behöver inte alls kosta skjortan. Varför inte testa på en nybörjarkurs i indisk dans för 300 kronor? På www.kurser.se finns ett brett urval av flera olika dansstilar.

Få igång kroppen – och hjärnan

Är du inte höjdrädd? Tur för dig. I Stockholm finns det flera anläggningar där du kan klättra, och det spelar ingen roll om du är erfaren eller nybörjare. Få igång styrkan och reaktionsförmågan på samma gång. Klättercentret har anläggningar i Solna, Telefonplan och Akalla.

LÄS MER: Här är fem gratisaktiviteter i Stockholm

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset