Ryan Gosling, Kanye West och John Legend är vårens stilikoner.
Ryan Gosling, Kanye West och John Legend är vårens stilikoner.

Sno stilen från tre av världens hetaste kändisar. Metros Martin Hansson har synat sömmarna på männen som sätter stilen i vår – och berättar vilka plagg som gäller.

Klä dig med självförtroende.
Kanye ett säkert kort.
Stilrent och elegant.

Här tipsar Martin Hansson om kändisarna du bör inspireras av om du vill klä dig moderiktigt. Klicka i bildspelet för att se plaggen och accessoarerna som gäller i vår.

►Läs mer om mode för män här

Klä dig med självförtroende
Ryan Gosling
. I allt från skinn-jackor och t-shirt till skräddade kostymer är Ryan Goslingpaparazzibilder ren stilinspiration. Stiltipset? Klä dig med självförtroende.  

Yeezy ett säkert kort 
Kanye West
. Oavsett vad man tycker om fenomenet West så fick han hela New Yorks modevecka att handla om sig själv. Musikproducenten sportar streetwear som få och hans kläder i samarbete med mäktiga varumärken som Adidas, A.P.C och Nike säljer slut på minuter. Bästa reklampelaren för Kanyes kläder? Han själv.

Elegant och stilrent
John Legend. Med världshiten ”All of me” placerade artisten sig själv på artisthimlen. Samtidigt som en ny stilikon dök upp. John Legend är ansikte utåt för ett flertal internationella modehus och en god ambassa­dör för hur du klär dig lika elegant och stilrent som enkelt. 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset