Ibland behöver vi känna oss som superstjärnor. Här tipsar Aurora Percovich om Malmös härligaste karaokeställen!

ICE
Bergsgatan 27, 211 54 Malmö
Mitt på Bergsgatan i Malmö hittar du ICE och här hittar du karaoke varje fredag och lördag 22-04. Ibland får du vänta en stund på att få sjunga, ibland blir det en låt över som du kan låna och allt som ofta slutar det hela i allsång. ICE bjuder några gånger om året in till temafester och vad är egentligen roligare än att sjunga ”I’ll be ready” när det är Baywatchfest? Inget!

LÄS MER: Här är bästa löpspåren i Malmö

DEEP
Amiralsgatan 20, 211 55 Malmö
Ett stenkast bort från ICE (om man är sugen på karaoketurné) hittar man DEEP Nightclub. Här delar man scen med riktiga proffs och ibland möjlighet att få ris eller ros av karaokevärdinnan Francesca. Här känner du dig extra mycket som en stjärna eftersom du står på en scen. Deeps klubbutbud är i övrigt väldigt blandat och det märker man av bland de önskade låtar.

AZALEE
Claesgatan 8, 214 26 Malmö
På Azalee kan du sjunga karaoke på fredagar och lördagar men även på onsdagar. Azalee har öppet till 01 så här funkar förfestkaraoken bäst. De har en egen app där du kan kolla öppettider och erbjudanden men också kolla igenom deras utbud av karaokelåtar så att du kan planera i förväg dröm!

SWING IN NIGHT CLUB
Malmborgsgatan 7211 38 Malmö
I Nöjeskvarteret Malmborgen hittar du cirka en miljon olika saker och bland dem en karaokebar. Utöver karaoken utlovas dansgolv med hits, Malmös högst belägna och uppvärmda utebar och goda drinkar under bar himmel. Här är åldersgränsen 30+ så själv har jag inte fått testa den men jag längtar.

LÄS MER: Här hittar du bästa shoppingen i Malmö 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset