Justin Bieber fick ta emot flera hårda skämt när han grillades på lördagen. Här bland annat av komikern Kevin Hart.
Justin Bieber fick ta emot flera hårda skämt när han grillades på lördagen. Här bland annat av komikern Kevin Hart.

En parad av komiker hade radat upp sig för att grilla, eller ”roasta” som det kallas, Justin Bieber. Och visst fanns det material att jobba med. Här är de mest brutala skämten.

Listan med personer som ville driva med Justin Bieber var lång. I lördags grillades popidolen under en direktsänd gala. Och det började hårt direkt.

Att skämta om Biebers ex-flickvän Selena Gomez var ett tacksamt ämne.

”Selena Gomez önskar att hon kunde vara här, men hon dejtar män nu”, sa komikern Jeff Ross.

”Är det sant att hon dumpade dig för att hon fick mustasch före dig?” sa han och fortsatte:

”Selena Gomez had sex med dig, återigen ett bevis för att mexikaner tvingas göra skitjobben som amerikanare vägrar göra”, skämtade Ross.

”Bieber har tio miljoner fans – merparten går i grundskolan, eller står minst 500 meter från en”, skämtade komikern Kevin Hart.

►LÄS MER: Här är Biebers alla skandaler

"The roast of Justin Bieber" sändes i den amerikanska tv-kanalen Comedy Central och stjärnor som Ludacris, Snoop Dogg, Will Ferrell och Kevin Hart turades om att håna Bieber.

"Du köpte en apa! Jag menar, den apan är mer generad än den som startade aidsepidemin", skämtade Snoop Dogg.

”Förra året rankades du som den femte mest hatade personen genom tiderna. Kim Jong-Un såg inte det som negativt. Han torterar människor med din musik”, sa före detta basketspelaren Shaquille O’Neill.

Bieber avslutade själv ”roasten” med att be om ursäkt för sitt beteende den sista tiden, med droger, otrohet och rumpbilder. Han sa även att galan skulle bli en vändpunkt för honom.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset