Cobra Libre penisvibrator från Fun Factory, 995 kr på Rfsu.se. 
Cobra Libre penisvibrator från Fun Factory, 995 kr på Rfsu.se. 

Det finns idag massor av olika sexleksaker och sexhjälpmedel ute på marknaden. Ofta är det onödigt att ha många olika sexhjälpmedel – ett fåtal kan räcka. Här har vi valt att testa nya produkter som varit omskrivna i media och valt ut fyra favoriter som lever upp till sitt rykte.

1. Cobra penisvibrator

Så funkar den: För in din penis och kontrollera vibrationerna med kontrollpanelen. Vibratorn är ergonomiskt utformad för att kunna användas med bara en hand medan du ligger, sitter eller står. Två motorer stimulerar ollonet och det finns elva olika vibrationspulser i flera olika hastigheter att variera mellan. 

Använd gärna glidmedel för att få bästa möjliga upplevelse med denna penisvibrator.

Därför rekommenderar vi den: Om du gillar vibratorer och kanske har använt andra vibratorer tidigare är det här ett mycket bra alternativ – den här vibratorn är skräddarsydd för ollonet. ​

2. Tenga Flip Hole

Så funkar den: Tenga Flip Hole har ett silikonmönster på insidan med räfflor och knottror vilket ger en intensiv stimulering av ollon, skaft och sträng. Flip Hole fungerar manuellt och är inte beroende av el eller batteri. Flip Holes sidor är flexibla vilket gör att du kan klämma, massera och skapa vakuum. Den kan öppnas och är lätt att rengöra.

Därför rekommenderar vi den: Variationen i silikonmönstret gör att den känns som olika produkter i ett. Det är din egen fingerfärdighet och tryck som sätter gränserna. Eftersom den ligger nära onani är det lätt att känna igen sexkänslan samtidigt som den kan ge en förhöjd upplevelse tycker vi.

3. Stronic Drei Dildo Pulsator 

Så funkar den: Dildon ger pulserande rörelser i tio olika vibrationsmönster vilket gör att du kan anpassa den efter behov. Den breda botten ger stimulans runt slidmynningen och klitoris där vi har många fler känsliga nervändar än inuti slidan. En bra funktion är att den går att låsa så att den inte börjar vibrera i väskan. Men den innehåller magnet så det är inget för personer med pacemaker.

Därför rekommenderar vi den: Den är verkligen häftig! Toppen kan med fördel användas för att först stimulera klitoris med små tryck innan dildon förs in i slidan. De stötande rörelserna i dildon ger en bra stimulans samtidigt som du får klitorisstimulans genom plattan. Programmet kan anpassa till vart du befinner dig i upphetsningsfasen och den går att variera i både styrka och rytm. 

Tips! Stronic Drei kan också användas för analt bruk. ​

4. Womanizer PRO W500

Så funkar den: Womanizer beskrivs som en ny tekniskt revolutionerande sexleksak i medicinskt silikon. Den stimulerar genom att mjukt suga upp klitoris i den lilla tratten och sedan skicka pulserande intensiva tryckvågor, med fem olika nivåer att välja på.

Därför rekommenderar vi den: Den är fantastiskt effektiv och verkligt speciell, liknar inget annat. Womanizern ger en intensiv känsla av ett sug genom tryckvågorna som går ut. Aldrig har det gått så fort att få en så intensiv orgasm som med denna lilla pryl. Upplevelsen var underbar. Den är dyr – men värd varje krona.

Tenga Flip Hole, 599 kr på www.sinful.se

Fun Factory, Stronic Drei Dildo Pulsator, 1 499 kr,  

Womanizer PRO W500, 1 849 kr på Pistill.se. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset