Kvinnor tappar mer saker än män i toaletterna.
Kvinnor tappar mer saker än män i toaletterna.

Över 100 000 mobiltelefoner har tappats ner i toaletterna i Stockholms län, enligt en undersökning som Fastighetsägarna Service har gjort.

Det kan vara svårt att koncentrera sig på flera saker samtidigt. Kanske är det anledningen till att ungefär var tredje stockholmare uppger att de har tappat något i toaletten.

Undersökningen är genomförd bland drygt 1 000 personer som bor i lägenhet i Stockholms län, skriver Fastighetstidningen.

Kam och borste var de vanligaste föremålen som tappades. Därefter mobiltelefonen. Hela åtta procent av de svarande uppgav att deras mobil åkt ner i toaletten, alltså drygt 100 000 telefoner i Stockholm.

Noterbart är att 0,5 procent svarade att de har tappat surfplattan i toaletten, om det är representativt för länsbefolkningen har tusentals surfplattor fått ett bad, rapporterar Fastighetstidningen.

Andra saker som har tappats är glasögon, kamera, rakapparat, hårtork och stegräknare. Bland kvinnor, som är överrepresenterade när det gäller att tappa saker i toaletten, var smycken det näst vanligaste föremålet.

►LÄS MER: De här sakerna glömmer vi kvar i taxin

►LÄS MER: Här är de äckligaste sakerna som lämnats kvar på hotellrum

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset