Här är sommarens plåga nummer ett Cypriotiska Ivi Adamou har fått hela Sverige att tralla på hennes hit ”La la love” i sommar.
Här är sommarens plåga nummer ett Cypriotiska Ivi Adamou har fått hela Sverige att tralla på hennes hit ”La la love” i sommar.

Förra sommaren hette den ”Vill du ligga med mig då”. Men vilken låt är årets sommarplåga? Metro kollade med de stora radiokanalerna och kan presentera de fem mest spelade låtarna i sommar.

Ivi Adamou – ”La la love”

La, la, la, la, la, la, la, la, la.” Ungefär så låter sommarens mest spelade låt på radio. Det är refrängen i Ivi Adamous låt ”La la love” som enligt Metros undersökning är årets mesta sommarplåga. Låten hamnade som nummer ett på tre av fem radiostationer.
– I finalen av Eurovision Song Contest hamnade Cyperns bidrag ”La la love” i mitten. Sverige som älskar refrängstarka låtar gav dock Ivi Adamou 12 poäng och blev efter det sommarens mest spelade låt på RIX FM, säger Robert Sehlberg, musikchef RIX FM till Metro. 

Panetoz – ”Dansa pausa”

Panetoz låt ”Dansa pausa” har fått oss att dansa hela sommaren. På en radiostation är låten den mest spelade och då den även finns med på flera fem-i-topp så räcker totalpoängen till en andraplats. 

Flo Rida – ”Whistle”

Hiphopartisten Flo Ridas låt ”Whistle” släpptes i april och letade sig snabbt in på topplistorna. På NRJ är den mest spelad men den snurrar även flitigt på P 3. 

Carly Rae Jepsen- ”Call me maybe”

”Call me maybe” har hängt kvar på listorna under hela våren. Trots det lyckades hon knipa en av finalplatserna bland sommarplågorna. Låten finns med på tre av fem listor. 

Norlie & KKV – ”Där jag hänger min hatt”

Hiphopduon Norlie & KKV:s låt ”Där jag hänger min hatt” är gruppens sjunde singel och en av de mest spelade låtarna i sommar på radio. Den tar sig in på topp fem på tre av radiokanalerna. 

LYSSNA PÅ HELA LISTAN HÄR.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset