Spy bar är en av nattklubbarna du inte ska missa.
Spy bar är en av nattklubbarna du inte ska missa.

Det spelar ingen roll om du är sugen på att slå klackarna i taket, hänga i kristallkronan eller bara luta dig tillbaka med något gott i glaset tillsammans med vänner. Metro Modes Helena Marcks Von Würtemberg listar Stockholms trendigaste uteställen/klubbar just nu.

Mono, Norrlandsgatan 24, Stockholm
Är du ute efter goda drinkar, bra musik och en hängvänlig terrass? Då är det hit du ska gå! Mono funkar i alla lägen, om du är festsugen eller bara vill ta en längre AW! Mono ligger i samma byggnad som Bernies och Nosh and Chow på Norrlandsgatan.

Moon Motel, Lästmakargatan 3, Stockholm
Häng med in till den gömda nattklubben ovanför Solidaritet. Här bjuds det på deep house musik, rökmaskiner och ett ballt crowd. Klubben funkar även utmärkt som ett 05-ställe. Är du medlem här visar du upp en hotellbricka i dörren.

LÄS MER: Fem paraktiviteter i Stockholm

Spy Bar, Birger Jarlsgatan 20, Stockholm
Är du fortfarande danssugen efter kl 02? Då är ett Spy Bar ett grymt alternativ! Här hittar du olika sorters musik-genrer i respektive rum, allt från svenska klassiker till de senaste hitsen. Obs, varning för mycket folk under helgerna.

Bergmans, Ingmar Bergmans gata 2, Stockholm
Ett säkert kort om du vill ut och känna lite puls. Extra plus i kanten för läget och servicen på plats. Obs. Klädkod: ej för casual.

Slakthuset, Slakthusgatan 6, Stockholm
En liten oas i slakthusområdet vid Globen. Här blandas vanliga helgkvällar med eftertraktade spelningar främst inom techno/rave-genren. En industrilokal som består av tre större avdelningar med olika musik. Ett tips är att kolla upp spelningar på Facebook innan.

EXTRA: I början av maj öppnar flera härliga sommarklubbar upp för säsongen som populära Trädgården som du inte får missa om du har vägarna förbi Skanstull på Söder i Stockholm. På klubbfavoriten kan du både njuta av en öl eller drink i solen, boka bord i restaurangen eller gå på spelning. Programmet innehåller allt från pop och rock till hiphop med etablerade dj:s och liveband.

LÄS MER: Fem ställen som har quiz i Stockholm

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset