På MTR Express-tåget i morse hyllades Beyoncé.
På MTR Express-tåget i morse hyllades Beyoncé.

Världsstjärnan Beyoncé intar Friends Arena i Stockholm på tisdagskvällen. På MTR Express-tåget från Göteborg till Stockholm i morse passade man på att spexa till det på monitorn. "Det brukar bli bra stämning", säger Johan Söör, vd på MTG Express, till Metro.

Mängder av fans runt om i Sverige planerar att ta sig till Friends Arena på tisdagskvällen för att se Beyoncé äga scenen. En av dem är Agnes Arpi som satt på tåget från Göteborg till Stockholm i morse. På tåget upptäckte hon då att MTR Express placerat ut hintar om Beyoncé på monitorn. 

På den ena stod det "Här finns det kaffe, te, läsk, vatten, smörgåsar, godis, nötter och chips. Who run the world ... GIRLS. Endast kortbetalning" och på den andra bland annat: "All the single ladies ... och självklart alla andra är välkomna till cafét i vagn G". 

LÄS MER: "7 anledningar till varför vi älskar Beyoncé"​

– Jag har aldrig sett så många tjejer under 35 på ett och samma tåg. Det var säkert riktat till rätt publik, säger Agnes Arpi till Metro.

Hon köpte sin Beyoncé-biljett i februari och ser fram emot att se henne för andra gången i kväll.

– Jag har tyckt om henne länge. Det finns nog en viss ny popularitet de senaste åren när hon har blivit feministikon och så, men jag gillade henne även på den tiden när alla tyckte att hon var ofeministisk. 

LÄS MER: "Ida, 18, köpte Beyoncé-biljetter – säljer dem nu för det dubbla

Johan Söör, vd på MTR Express, säger att de visste att de hade många fans ombord på tåget som skulle gå på konserten.

– Vi ville skoja och spexa till det lite. Det gör vi ganska ofta när det är konserter. Då brukar vi lägga upp olika hänvisningar till artisten, så en av servicevärdarna hos oss satte upp texten i morse. Det brukar bli bra stämning på tåget så vi gör det lite med glimten i ögat för att ge en ännu bättre upplevelse till kunderna. 

Själv är han också ett Beyoncé-fan, även om han inte ska på konserten.

– "Love on top" är min favoritlåt med Beyoncé!

Privat

Agnes Arpi.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset