”Vänner”-stjärnan Matthew Perry får ny chans i ”Go on”.
”Vänner”-stjärnan Matthew Perry får ny chans i ”Go on”.

Den senaste veckan har de amerikanska tv-kanalerna presenterat sina storsatsningar för höstens tablå. Metro sammanfattar de största nyheterna. Här är tio serier att hålla utkik efter.

All Over Press

”Go on”

NBC

”Revolution”.

Matt Dinerstein/NBC

”Chicago fire”.

”The Mindy project”.

”The new normal” . 

1. ”Revolution”

Framtidsdrama som skapats av J.J Abrams (”Lost”) och regisseras av Jon Favreau (”Iron man”). ”The hunger games” möter ”Lost” handlar om en grupp människors kamp för överlevnad i en värld där elektriciteten försvunnit. NBC, måndagar klockan 22.

2. ”Go on”

Efter den kortlivade komediserien ””Mr. Sunshine” gör ”Vänner”-stjärnan Matthew Perry ett nytt försök. I ”Go on” spelar han en sportkommentator vars chef tvingar honom att delta i gruppterapi efter att hans fru avlidit. Sänds på NBC, tisdagar klockan 21.

3. ”The new normal”

Justin Bartha (”Baksmällan”) och Broadway-stjärnan Andrew Rannells spelar ett par som tar hjälp av en surrogatmamma för att få en bebis. Komediserien är skapad av Ryan Murphy (American horror story”, ”Glee” och ”Nip/Tuck”). NBC, tisdagar klockan 21.30.

4. ”Chicago fire”

Dick Wolf (”Law & order”) har skapat den här glödheta serien som utspelas på en brandstation. Taylor Kinney (”Vampire diaries”) och Jesse Spencer (”House”) spelar två brandmän som anklagar varandra för en kollegas död. Sänds på NBC, onsdagar klockan 22.

5. ”The Mindy project”

Döpt efter komediseriens skapare Mindy Kaling (”The office”) som även spelar huvudrollen Mindy Lahiri. Hon är en barnmorska och gynekolog som letar efter den stora kärleken.
Kommer att sändas på Fox, tisdagar klockan 21.30.

6. ”Nashville”

En serie späckad med countrymusik. Connie Britton (”Friday night light”) spelar en countrylegend vars stjärna dalar. Hon åker på turné med Hayden Panettiere (”Heroes”) som spelar en lovande sångerska. ABC, onsdagar klockan 22.

7. ”Last resort”

En ny dramaserie av Shawn Ryan (”The shield”). Andre Braugher (”Uppdrag mord”) spelar kaptenen på en u-båt som uppmanas att avfyra kärnvapen mot Pakistan. Kommer att sändas på ABC, torsdagar klockan 20

8. ”Partners”

Will & Grace”-skaparna David Kohan och Max Mutchnick är tillbaka med en ny komediserie. ”Partners” handlar om två arkitekter som är vänner, den ene heterosexuell och den andre homosexuell. CBS, måndagar klockan 20.30.

9. ”Vegas”

Dramaserie som inspireras av historien om Ralph Lambs liv, en man som blev känd som cowboysheriffen i Las Vegas på 1960-talet. Dennis Quaid (”Day after tomorrow”) spelar huvudrollen.
CBS, tisdagar klockan 22.

10.   ”Elementary”

En modern version av Sherlock Holmes. Jonny Lee Miller (”Trainspotting”) spelar detektiven som tar sig an New York efter rehab. Lucy Liu (”Ally McBeal”) gör rollen som den kvinnliga Watson. CBS, torsdagar klockan 22.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset