De två tvååriga döttrarna med lapparna fastsatta på barnvagnen. Det blev det ingen tur på stan med lapparna, men skämtet har blivit en viral snackis.
De två tvååriga döttrarna med lapparna fastsatta på barnvagnen. Det blev det ingen tur på stan med lapparna, men skämtet har blivit en viral snackis.

Den australiensiska trebarnsmamman Annie Nolan och hennes tvååriga tvillingdöttrar har blivit en ordentlig internetsnackis. Detta sedan hon fäst lappar på deras barnvagn med ett minst sagt tydligt budskap.

”Jag ville VERKLIGEN låta de här skyltarna hänga på barnvagnen i dag. Som tvillingmamma får du en rad frågor och får höra en rad uttalanden varje gång du går ut. Jag vet att de flesta människor menar väl och bara är nyfikna, men det kan vara ganska påträngande och efter ett tag är det bara rent utmattande.”

Så skrev den trebarnsmamman Annie Nolan, med en blogg och facebooksida vid namn ”Uncanny Annie”, intill den bild hon delade på sina tvååriga tvillingdöttrar Dephia och Cheska.

LÄS MER: Se bebisarnas lek när föräldrna lagt sig

På de små lapparna som tejpats fast på tvillingvagnen gick att läsa några informativa rader, däribland dessa: 

"Ja, de är mina", "Ja, de är tvillingar" och "Nej, inte identiska". Hon klargör även att de kom till via samlag och att det är "fantastiskt" om du också har tvillingar i din familj.

Det hela är förstås skrivet med glimten i ögat, något hon klargör med en blinkande smiley i facebookinlägget.

Inlägget har sedan det skrevs den 9 juli fått enorm spridning och på några dagar har det fått nära 25 000 gillamarkeringar. Följarantalet på hennes sida ska enligt Huffington Post även ha ökat från 200 till över 3 400.

LÄS MER: Tvillingparen förväxlades på BB – 20 år senare återförenades bröderna

De flesta uppges vara positiva till meddelandet, särskilt andra tvillingföräldrar som tycks känna igen sig i det hon beskriver. Andra riktar dock kritik, något hon bemött i ett senare inlägg.

För Huffington Post tydliggör trebarnsmamman att hon faktiskt inte gick runt på stan med lapparna på utan att det hela var ett icensatt foto och ett harmlöst skämt.

– Det var mest för att få till ett skratt mellan mina vänner som har tvillingar, säger hon enligt tidningen.

I REALLY wanted to leave these signs on the pram today. As a twin mum, you get asked a series of questions/hear a series...

Posted by Uncanny Annie on  Thursday, July 9, 2015
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset