Bilden är tagen från Zlatans egen Instagram.
Bilden är tagen från Zlatans egen Instagram.

Under torsdagskvällen publicerades bilder som säkert fick många Malmöbor att lämna TV-sofforna i jakt på den store stjärnan, Zlatan Ibrahimovic, som syntes på bilder runtom i stadsdelen Rosengård.

Sveriges egen superstjärna, Zlatan Ibrahimovic, har återvänt till sin forna hemstad, Malmö. Åtminstone ger hans instagramkonto sken av det, där han har publicerat tre bilder av sig själv från olika platser i staden, rapporterade Sydsvenskan.

”I dag…”

”… Återvände jag…”

”… till mina rötter.”

Så lyder bildtexterna till de tre bilder som han publicerade på torsdagskvällen. Den första bilden är tagen i en cykeltunnel på Bennets väg vid Rosengård, som 2006 utsmyckades med en klinkermur i form av ett gigantiskt Zlatanleende, vilket Sydsvenskan skrivit om.

Nästa bild är från ”Zlatan court” i Rosengård – en liten fotbollsplan som ”Ibra” var med och skapade under 2006.

– Jag bodde där uppe på femte våningen, sade Zlatan när han blev intervjuad, och pekade upp mot ett av husen på Cronmans väg. Det är kul att vara här och se alla huven!, sa han under invigningen till Sydsvenskan.

På den sista bilden står han med utslagna armar i samma cykeltunnel som i den första bilden, men denna gång med texten ”Rosengård” tydligt synlig.

”Man kan ta en kille från Rosengård, men man kan inte ta Rosengård från en kille”, lyder hans eget citat som är förevigat i fundamentet.

Så mycket såldes Zlatans lyxvilla för

Today...

Ett foto publicerat av IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

... I went back...

Ett foto publicerat av IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

... to my roots.

Ett foto publicerat av IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset