I bland går det inte som man tänkt sig... NRG-spelaren Tsvetelin "Cerq" Dimitrov bjöd på en riktig pärla i matchen mot G2 under IEM Sydney.

MISSA INTE: Möt esportens stjärnor och profiler i Metro Esport Magazine

Counter strike-turneringen IEM Sydney har bjudit på mycket. Otroliga spelarinsatser, fantastiska laginsatser och skrällar så det räcker och blir över för resten av året. Hemmalagen har imponerat stort. För att inte tala om kinesiska Tyloo som direktkvalificerade sig till semifinalen efter att ha slagit lag som SK och Cloud 9.

LÄS MER: Ding1: Danmarks statsminister omfamnar esporten – vad gör Löfven?

Mitt bland dessa heroiska insatser finns det dock de som inte har lyckats lika bra… En av dem är vitryssen Tsvetelin ”Carq” Dimitrov – spelare i amerikanska organisationen NRG – som i matchen mot G2 stod för ett av turneringens klantigaste misstag.¨

Det såg ut att bli en runda som skulle ta NRG tillbaka in i matchen. Med tre överlevare och got om tid att desarmera bomben hade de pinnen i protokollet som i en liten ask. Om nu inte Dimotrov valt att släppa knappen några millisekunder. Millisekunder som snart skulle visa sig kosta dem rundan.

Man får ändå ge Tsvetelin ”Cerq” Dimitrov att han bjöd på ett gott skratt. Nästa gång är tiden förhoppningsvis på hans sida.

LÄS MER: Linus ”Limpone” Wecksell om omdiskuterade Gamerz-kontrakten

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset