Hon försökte tjäna några extra dollar genom att sälja rosor. Då händer det otroliga. En främling köper alla hennes rosor för över 1 000 kronor och ber henne att skänka bort alla.

Skärmdump/Youtube

I en video som ursprungligen lades upp 2013, men nu som nu blivit viral efter att den spridits på Reddit och Facebook, ses en kvinna sälja rosor i New Yorks tunnelbana. Hon frågar om en man vill köpa en av rosorna för en dollar, motsvarande sju svenska kronor, men hans svar är inte vad hon förväntar sig.

– Gör mig en tjänst. Ge bort alla, ge bara bort dem. Sälj ingen av dem, säger han till kvinnan och erbjuder henne 140 dollar, motsvarande 1 200 svenska kronor, för alla hennes blommor.

Filmen filmades av Maria Lopez som driver en designfirma i New York.

– Han var som en ängel, han bara försvann, sa Maria Lopez till The Huffington Post.

I videon syns det hur blomförsäljaren brister i tårar över mannens generositet och sedan erbjuder alla i tunnelbanevagnen gratis rosor.

– Jag tror att hon började gråta över att någon faktiskt var generös. Den lilla gesten är ett tecken på bristen på kärlek och generositet i världen Jag tror människor törstar efter det, sa Maria Lopez till The Huffington post.

I can't believe I filmed this on train!!Just saw it again and had to repost...

Posted by Maria Lopez on den 18 april 2015
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset