Det bryter ut ett bråk efter att DrDisrespect lärt Astralis grunderna i trashtalk.
Det bryter ut ett bråk efter att DrDisrespect lärt Astralis grunderna i trashtalk.

CS:GO-giganterna i Astralis måste bli tuffare i tugget. I en kampanjvideo av de danska dominanterna söker de experthjälp för att lära sig dissa.

De dominerar i CS:GO men när det kommer till att vara rappa i käften ligger de i lä. Astralis är i stället kända för att inte snacka skit om sina motspelare och att agera professionellt. Nu är det slut med det. I en ny reklamkampanj från de nyblivna major-mästarna Astralis tar de hjälp av ett proffs för att skickligare kunna smälla motståndarna på fingrarna även i en kamp med ord.

LÄS MER: Klädföretag hånas efter lansering av ”esport-klänning”

Deras lärare är dessutom inte vem som helst, utan Twitch-personligheten DrDisrespect. Det är med andra ord upplagt för succé.

I klippet får spelarna träna trashtalk på sina lagkamrater och Lukas ”gla1ve” Rossander drämmer till rejält när han bland annat säger till Emil ”Magisk” Reif att han ”inte ens var bra nog för north”. Något som får hela att bryta ut i ett gräl.

LÄS MER: 5 händelser som kommer få oss att minnas IEM Katowice 2019


Annons:

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset