Benjamin Ingrosso, 20, hamnade på en sjundeplats i Eurovision Song Contest efter tittarnas svek. Nu visar artisten stor humor och självdistans i ett Instagram-inlägg. "Poserar med alla som röstade på mig", skriver han till en bild på sig själv med två personer långt i bakgrunden.

När juryn hade gett sina poäng låg Benjamin Ingrosso och Sverige på en andraplats i Eurovision. Men sedan kom kallduschen. När tittarnas röster delades ut fick han enbart 21 poäng och slutade i stället på en sjundeplats.

Men Benjamin Ingrosso verkar inte hänga läpp för det. På sociala medier har han retweetat och lagt ut en selfie med två personer som sitter i gräset längre bort. ”Poserar med alla som röstade på mig”, skriver han till bilden.

LÄS MER: ”Benjamin Ingrosso: Topp fem hade varit fantastiskt”

Inlägget har uppskattas av många och artister som Zara Larsson, Danny Saucedo, Charlotte Perrelli, Oscar Zia och Sarah Dawn Finer finns bland de som har gillat och kommenterat inlägget. En annan Eurovision-artist som visar på stor självdistans är Tjeckiens Mikolas Josef, som hamnade på en sjätteplats som kommenterar: ”Det där är min jury! lol”.

Me casually posing with all of my voters 🙋🏽‍♂️

Ett inlägg delat av Benjamin Ingrosso (@benjaminingrosso)

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset