På den övre bilden till vänster syns CS:GO-kartan Rialto och de andra bilderna är från "Spider-man: Far from home"-trailern.
På den övre bilden till vänster syns CS:GO-kartan Rialto och de andra bilderna är från "Spider-man: Far from home"-trailern.

Under tisdagen släpptes trailern till den nya Spindelmannen-filmen "Spider-man: Far from home". Och alla som spelat wingman i CS:GO kommer känna igen sig.

I teaser-trailern till ”Spider-man: Far from home” kommer många som spelat Wingman-läget i CS:GO att känna igen sig. I ett klipp fajtas nämligen Spindelmannen vid den bro som inspirerat till kartan Rialto. Förlagan heter inte överraskande också just Rialtobron i den så kallade verkligheten.

I fajten man får se i trailern reser sig ett stort vattenmonster ur kanalen och ger Peter Parker en kalldusch under Europa-semestern.

LÄS MER: Svensk esportprofil får böta 1,5 miljoner kronor

Trailern är också den första där vi får se Jake Gyllenhaal som skurken Mysterio. Han är med andra ord inte Spindelmannens wingman… Men kanske fajtas de ändå via nätet?

Rialtobron är en stor turistattraktion i Venedig och är även den äldsta av de klassiska broarna över den stora kanalen i staden.

LÄS MER: Krimz skuldkänslor efter flushas avhopp från Fnatic

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om CS:GO spiderman