När Miriam Bryant och Håkan Hellström sjöng ”Det är så jag säger det” var det dags. Bilden är ett montage.
När Miriam Bryant och Håkan Hellström sjöng ”Det är så jag säger det” var det dags. Bilden är ett montage.

När tonerna av ”Det är så jag säger det” ljöd ut över Ullevi var det dags. Malin Eriksson friade till Anton Hellgren – mitt i publikhavet. ”Det kändes extra fint”, säger Malin.

Privat

Han sa ja! 

Det var när Håkan Hellström och Miriam Bryant tillsammans framförde ”Det är så jag säger det” på Ullevi i Göteborg som Malin Eriksson, 27, tog mod till sig, vilket  GP var först med att skriva om.

– Jag hade tänkt på det länge, men inte bestämt om jag skulle våga göra det eller inte. Men så kände jag att det var lika bra att slå på stort, berättar Malin Eriksson för Metro.

►LÄS MER: Håkan Hellström slog nytt publikrekord

Hon plockade fram förlovningsringen och vände sig mot pojkvännen Anton Hellgren, 24.

– Det tog några sekunder för mig innan jag kopplade. Vi har inte pratat om det innan, så jag blev överraskad. Men när jag märkte att några av våra kompisar filmade så förstod jag vad som var i görningen, berättar Anton.

Och det var självklart för honom att han skulle svara ”ja”.

– Det känns helt fantastiskt!

►LÄS MER: Så hyllas Håkan Hellström efter rekordet

Att det skedde under låten ”Det är så jag säger det” på en Håkan Hellström-konsert var ingen slump – både Malin och Anton är stora Håkan-fan.

– Håkan är en artist som jag förknippar med vår relation och när jag lyssnar på den låten tänker jag på Anton. Det kändes extra fint, säger Malin.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset