Att bo ihop är många kärlekspars största dröm men det är inte en självklarhet för alla.

Den 21 mars var världsdagen för Downs syndrom. För att uppmärksamma detta har Italian Association of people with downs syndrome, gjort en video som förevigar ett romantiskt ögonblick mellan ett par. Finare än så här blir det inte.

Youtube-videon som heter “The Special Proposal” visar Salvatore, en man med downs syndrom, som överraskar sin älskade flickvän som också har downs, på hennes jobb på McDonalds, skriver Huffington Post.

Medan hon står och jobbar dyker plötsligt Salvatore upp i restaurangen med ett följe av en a capella kör som sjunger Norah Jones “Come away with me”. Salvatore som är uppklädd i kavaj och fluga, stegar stolt fram till sin flickvän och ber om hennes hand samtidigt som han går ner på knä och överlämnar nyckeln till deras nya gemensamma hem.

– Vill du komma och bo med mig, min kärlek? frågar han.

Caterinas ansikte fullständigt lyser upp av glädje och paret förenas direkt i en kyss. Videon som hittills har visats över 300 000 gånger på Youtube, förespråkar rätten för personer med Downs syndrom att få leva självständigt, något som ofta inte är fallet.

”Precis som Salvatore och Caterina, så finns det många andra par med downs syndrom, som drömmer om att bo tillsammans. Låt oss därför hjälpa dem att förverkliga den drömmen” står det i videon.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset