Hur hektiskt kan en dag i en knarkares liv egentligen vara? Inte särskilt, tyckte polisen i Murdoch, som på Twitter nu gör sig lustig över en cannabisrökares inte så fullspäckade ”att göra”-lista.

Det var i samband med en husrannsakan som polisen i Murdoch, en förort till den australiensiska staden Perth, hittade den matiga listan över cannabisrökarens göromål för dagen. 

Personen skulle bland annat kliva upp ur sängen, gå till bussen, handla pommes frites och sås till lunch och sedan färga håret. Men efter de lite mer praktiska göromålen ändrar listan karaktär. 

På punkt nio och tio över dagens ärenden har personen noterat att den ska ”gå hem och ta en pinne” och därefter ”hacka upp den och bli stenad”.

Polisen i Murdoch var inte särskilt imponerade över listan och frågade sina följare på Twitter om deras lördagar brukar vara lika hektiska. 

Lappen har fått viral spridning men flera har frågat sig om den var ett skämt. Men i en uppföljande tweet intygar polisen att den är på riktigt:

”Ja, ”att göra”-listan var autentisk. Jag tror inte att någon av oss här hade kunnat hitta på den ens om vi hade försökt”.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset