Modellen trodde tävlingen var slut och avslöjade var priset gömde sig. Men tävlingsdeltagaren hade inte gissat färdigt – så nu äger hon en ny bil.

En överlycklig vinnare, en chockad modell och en väldigt road programledare. Det blev resultatet när tävlingsprogrammet ”The Price Is Right” gav bort en bil av misstag.

Manuela Arbelaez uppgift i amerikanska tävlingsprogrammet ”The Price Is Right” kan tyckas enkel. När deltagaren gissar på en summa är det hennes uppgift att lyfta bort skylten med motsvarrande summa. Men i torsdagens avsnitt gick det inte riktigt som tänkt.

Det börjar bra när första gissningen hamnar på 19 849 dollar. Det är dock inte vad bilen kostar och bakom lappen döljer sig ordet ”nej” med stora bokstäver.

Men utan förvarning kastar sig Manuela Arbelaez sedan genast på nästa skylt och avslöjar att vinsten döljer sig där bakom. Deltagaren har dock inte hunnit gissa ännu, och Manuela Arbelaez har tagit bort skylten trots att den borde sitta kvar.

Modellen försöker sätta tillbaka skylten men nu är det för sent.

– Jag vann! utbrister tävlingsdeltagaren glatt.

– Grattis! Manuela gav dig just en bil, säger programledaren Drew Carey.

Nu förstår Manuela Arbelaez att hon gjort bort sig och sätter chockat handen över munnen.

Så hon försöker gömma sig för publiken.

Men vinnaren är överlycklig.

Till slut kommer modellen fram från sitt gömställe och ger vinnaren en kram.

Misstaget blev genast nyheter och Manuela Arbelaez verkar i efterhand ta det hela med ro. Hon försäkrar på Twitter att hon inte kommer att få sparken.

”Till er som undrar: producenterna och Drew Carey kunde inte varit mer stöttande och förstående. Jag är inte i trubbel :)”, skriver hon. 

Nedan kan du se hela klippet från programmet.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset