Trött på mörker och svinkalla mornar? På Flyg.nu är vinterns drömresa bara två klick bort och sajten hjälper dig att hitta de bästa priserna. Här listar vi några trendiga resmål att drömma sig bort till i kylan.

Att ha förmågan att drömma sig bort är underkastat. Ibland är det faktiskt minnet av en härlig resa eller tanken på att det snart är dags att packa resväskan som gör vardagen lite lättare en slaskig måndag. För det är inte bara stunden då du faktiskt ligger på den där stranden och livet känns enkelt som betyder något. Att få se fram emot att fly februari kan också ge energi!

Flyg.nu är jämförelsesajten som gör det enkelt och smidigt att hitta flygbiljetter till vinterns drömresemål. På 20 sekunder hämtas data från över 25 resebyråer – och du slipper jobbet med att jaga runt efter de bästa priserna. Här är fem heta resmål att drömma sig bort till!

Sydafrika

Foto: Shutterstock/IBL

Allt fler vill resa till Sydafrika och här kan du uppleva både fantastisk natur, safariäventyr och pulserade storstäder. Besök vingårdar, Garden Route, ett landskap fullt av naturreservat, och vandra på Taffelberget. Och missa förstås inte Kapstaden som bjuder på både stränder, shopping, mat och nattliv.

(Exempel från Flyg.nu: Stockholm – Kapstaden (tur & retur) för 2 personer i februari: 10 516 kr)

Kap Verde

Foto: Shutterstock/IBL

Kap Verde är en stark konkurrent till Kanarieöarna och ett perfekt resmål för den som drömmer och turkost vatten och vita paradisstränder. Tidsskillnaden är bara två timmar och soldagarna 350 om året. Dessutom är de med på Ethical Travellers lista på världens mest etiska resmål!

(Exempel från Flyg.nu: Stockholm – Kapstaden (tur & retur) för 2 personer i februari: 12 458 kr) 

Vietnam

Foto: Shutterstock/IBL

Bland svenskarna är Thailand resmålet nummer ett i Asien men även Vietnam, som är snäppet billigare, är en storfavorit. Med palmer, vita stränder och pittoreska fiskebyar är ön Phu Quoc ett perfekt val för den som vill värmen i vintern. 

(Exempel från Flyg.nu: Stockholm – Phu Quoc (tur & retur) för 2 personer i februari: 18 945 kr)

Kuba

Foto: Shutterstock/IBL

Cigarrer, Hemingway och pastellfärgade hus. Åk till Kuba för en udda solsemester och kombinera cityliv med lata dagar på stranden. Tillbringa några dagar på halvön Varadero som bjuder på paradisstränder och tropiskt klimat och få din dos av stadspuls i färgstarka Havanna.

(Exempel från Flyg.nu: Stockholm – Havanna (tur & retur) för 2 personer i februari: 11 218 kr)

Florida, USA

Foto: Shutterstock/IBL

Fort Lauderdale har kallats Floridas Venedig och lockar med sol, bad och god mat. Spana på lyxvillor och lustjakter och besök Sawgrass Mills Outlet, ett av USA:s största shoppingcentrum. Som barnfamilj kanske ni är sugna på åka vidare till Disney World i Orlando? Från hamnen Port Everglades utgår det dessutom många kryssningar.

(Exempel från Flyg.nu: Stockholm-Fort Lauderdale (tur & retur) för 2 personer i februari: 6 292 kr)

Hitta billiga flygresor till hela världen på Flyg.nu

• Flyg.nu är en jämförelsesajt för flygbiljetter som gör det enkelt och smidigt att hitta prisvärda flyg.

• Det enda du behöver göra själv är att bestämma var du vill flyga, datum för utresa och hemresa samt hur många flygbiljetter du vill boka.

• När du hittat en resa som passar dig klickar du dig vidare och genomför köpet på resebyråns hemsida.

• Flygresorna till vinterns drömdestinationer hittar du på Flyg.nu.

Trevlig resa!

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset