Tatiana Guerra är 30 år och gravid. Men eftersom hon varit blind sedan 17 års ålder kunde hon aldrig se sitt barn via ultraljud. Då lyckades läkarna göra en 3d-utskrift av barnet i magen, så att hon för första gången kunde känna sitt eget barn.

För många blivande föräldrar är känslan av att se ultraljudsbilder av fostret i magen ett otroligt ögonblick, men för människor som är blinda finns inte den möjligheten.

30-åriga Tatiana Guerra är just en av dem. Den brasilianska kvinnan har varit blind sedan 17-års ålder, och när hon gick in för ultraljudet 20 veckor in i graviditeten hade hon ingen aning om vad som väntade henne.

När hon minst anade det presenterades Tatiana med en 3d-avgjuten skulptur av hennes barn, som gjorde att hon kunde känna barnets ansikte trots att hon inte kunde se det. När hon fick skulpturen hade hon först ingen aning om vad den föreställer, men i blindskrift stod det inristat ”Jag är din son”.

Filmen som skildrar den otroliga händelsen är en del av reklamkampanj från blöjföretaget Huggies med namnet #CountingTheDays.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset