Nu avgörs det om Hillary Clinton eller Donald Trump blir USA:s nästa president. 
Nu avgörs det om Hillary Clinton eller Donald Trump blir USA:s nästa president. 

Här är platserna och kanalerna som följer det amerikanska presidentvalet.

Stockholm

På Hard Rock Café, Sveavägen 75, kommer föreningen Democrats abroad hålla en valvaka som är öppen för allmänheten. Det kommer att bjudas på tal, underhållning och tävling under vakan. 
Tid: 20.00-05.00.

Utrikespolitiska Föreningen Stockholm (UFStockholm) och Stockholms Universitets Politicesstuderande kommer bevaka valet på Frescativägen 14B​. Eventet är gratis för alla som är medlemmar i föreningen. 
Tid: 17.00-01.00.   

Göteborg

Föreningen U.T.O.P.I (Unga för Tolerant Opartisk Politisk Interaktion) annordnar övernattning på Arena 29, Djurgårdsgatan 29, för att följa valvakan från kväll till morgon. De bjuder på tilltugg, snacks och dryck under kvällen och frukost morgonen efter. Eventet är gratis och alla ungdomar är välkomna.
Tid: 21-

Lund

Lunds statsvetare vid Lunds universitet annordnar en valvaka tillsammans med LUPEF (Lunds studenters politiska och ekonomiska förening) och UPF (Utrikespolitiska föreningen). Valvakan tar plats vid Eden, Paradisgatan 5H. 

► LÄS MER: Här är kändisarna som tagit ställning i USA-valet

Kanaler: 

Sveriges Radio kommer att bevaka valet i P1, P3 och P4 och på deras webb sverigesradio.se. P1 och P4 sänder direkt från Washington. 

SVT kommer att bevaka valet från 22.30 och sänder från SVT:s studio i Washington, med Anna Hedenmo och gäster. I Stockholm kommer svenska partiledare kommentera valresultaten. 

TV4 kommer att ha 30-timmars valmaraton med flera programledare, experter och gäster. TV4:s USA-korrespondenter är på plats i USA. 

På Kanal 5 kommer Filip och Fredrik hålla en valvakan som startar klockan 23.00. 

► LÄS MER: Det här skulle hända om Hillary Clinton blev president

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset