Ikväll gästar Samir & Viktor Metros succéserie ”Fråga mig”. Se den på Metro.se klockan 19:00.

Finns det någonting du alltid velat fråga Samir Badran och Viktor Frisk, men aldrig haft chansen till? Idag är i så fall din lyckliga stund, eftersom det nu är dags för succéduon att gästa Metros ”Fråga mig”.

► LÄS MER: Alex och Sigge svarade på läsarnas frågor


Samir och Viktor blev på bara en sommar en succéduo när låten ”Success” släpptes. Nu medverkar de i Melodifestivalen för andra gången med ”Bada nakna”, som enligt duon kommer ha ett djupare budskap.

– Tanken var att det skulle vara en bredare låt i och med att vi tagit in Fredrik Kempe som ville skriva med oss, vilket är en otroligt stor ära eftersom han är så stor inom musik. Han är ju liksom en legend, säger Viktor.

– Nu handlar det mycket om att vi har fått mycket hat tidigare men att vi skiter i allt det. Vi kör ändå, vi ska fira, säger Samir.

I direktsändning kommer Samir och Viktor att tvingas svara på 51 av läsarnas frågor – med en enda möjlighet att dra i tofsen och ducka en av läsarfrågorna.

Så sätt dig framför datorn, surfplattan och mobilen klockan 19:00, och kom ihåg att du redan nu kan ställa frågor till Samir och Viktor på Metro.se!

Nu är programmet sänt. Tack för alla frågor!

► LÄS MER: Darin svarade på era frågor

Live Blog Fråga Mig - Samir & Viktor
 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Tv