En månad innan barnet skulle födas dog pappan. Men här tittar han på sin nyfödda dotter.– Han kommer alltid att vaka över oss, säger ensamma mamman Sierra Sharry.

Att förlora din partner och framtida far till ditt barn när du är i åttonde månaden måste vara en obegriplig sorg. Men med hjälp av ett gammalt fotografi kunde ändå pappa Lane få vara med på bild med sin dotter. 

Den 13 juli 2014 ramlade Lane Smith och slog i huvudet så illa att han avled på sjukhus. 

”Jag förlorade min bästa vän. Fadern till mitt ofödda barn”, skriver Sierra Sharry på Facebook, enligt CNN. 

Några veckor senare föddes dottern Taos, som aldrig kommer att få träffa sin pappa. 

När Taos nu var ett halvår gammal var mamman tillräckligt stark för att orka gå till en fotograf och ta bilder av sig själv och barnet. Men hon hade också ett annat önskemål. 

”De frågade mig om jag kunde leka lite med sitt första familjefoto genom att redigera in Taos pappa i en av bilderna”, skriver fotografen Kayli Henley på Facebook. 

Först trodde hon att det skulle bli omöjligt, men sedan hittade fotografen en bild som skulle kunna passa. På den redigerade bilden står hela familjen i en skogsdunge, pappa Lane ser ut att hålla om Sierra och tittar ner på sin dotter. 

”Det är såhär jag ser oss framför mig. Taos och jag lever våra liv så gott vi kan och Lane tittar över vår axel hela tiden”, skriver mamman.

Sedan fotografen lade upp bilden på sin Facebooksida har stödet fullkomligt flödat in till den lilla familjen. Över 200 000 personer har gillat bilden och många ger sitt stöd i kommentarerna.

The other day I got to meet some new clients, they were booked for a 6 month little boys pictures. As soon as I met...

Posted by Kayli Rene' Photography on den 1 april 2015
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset