Det var långt ifrån en vanlig dag på kontoret. Inklämt mellan ett packat schema av liveframträdanden och tv-shower för att promota sitt nya album ”Born this way”, hittade världens största popstjärna – Lady Gaga – en dag för att vara redaktör för världens största nyhetstidning – Metro.
– Jag ber om ursäkt om min jobboutfit är lite annorlunda, sa hon skämtsamt.
– Min mamma brukade säga till mig att om jag skulle arbeta på kontor så skulle jag alltid klä mig precis som jag ville. Hon jobbade på kontor och hade bara två dräkter.

Gaga ledde redaktionsmötet på Metro World News med stort självförtroende.
– Jag är van vid det här, jag skriver en krönika i V Magazine, sa hon och diskuterade ämnen från mobbning till jämlikhet och svarade på en rad frågor från hennes ”små monster” i Metroländerna.

Alex Maguire

Lady Gaga var imponerad av Metros globala läsarsiffror på över 25 miljoner. ”Jag hoppas att åtminstone en tiondel av era läsare köper vårt album”, sa hon skämtsamt.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset