Travis Tolliver stals från sin biologiska mor Nelly Reyes bara timmar efter att han föddes. Nu har de återförenats efter 41 år.
Travis Tolliver stals från sin biologiska mor Nelly Reyes bara timmar efter att han föddes. Nu har de återförenats efter 41 år.

Som bebis stals han från BB och växte upp i ett annat land, tusentals kilometer bort. Nu har han kopplats via DNA till sin mor och återförenats med henne efter 41 år.

Efter mer än 41 år kramar mor och son om varandra för första gången, efter att han som nyfödd stals från BB i Chile. Arturo Merino Benitez International Airport i Santiago, Chile, var platsen för deras länge efterlängtade återförening, skriver CNN.

– Det är helt galet. Jag trodde aldrig att detta skulle hända, säger den 41-årige Travis Tolliver

– Jag ska krama honom varje dag. Jag älskar honom så mycket, säger mamman Nelly Reyes.

Travis Tolliver säger att han alltid har vetat att han var adopterad, men det han inte visste var att han i själva verket stals endast timmar efter att han föddes i Chile för över 41 år sedan. Han växte istället upp i Tacoma, Washington i USA, som adoptivson till ett par som inte visste vad som faktiskt hade hänt Travis.

De trodde att han hade blivit övergiven, men tusentals kilometer bort letade hans förkrossade mamma efter sin son.

Nelly Reyes berättar att hon hade en bra förlossning utan problem, men fick snart veta att bebisen hade en hjärtsjukdom och att han förmodligen inte skulle överleva.

– Efter några timmar sa de att han hade avlidit, säger Reyes. Men trots att hon upprepade gånger frågade och försökte fick hon aldrig se kroppen eller se någon dödsattest.

Travis Tolliver försökte hitta sina biologiska föräldrar när han var i tjugoårsåldern, men utan framgång. Men förra året gjorde han ett nytt, och ännu mer bestämt försök. Han var tvungen att finna dem, inte minst för sina egna barns skull. Slutligen blev han matchad via DNA med sin biologiska mamma i Chile, och det har varit svårt att smälta, men ofattbart glädjande.

– Jag var önskad. Jag var inte bortskänkt med vilja som jag har trott alla dessa år. Så det känns underbart, säger han till CNN.

– Men (min adoptivmamma) kommer alltid att vara min mamma – bara det att jag har två nu – hon uppfostrade mig. Jag är den jag är tack vare vad hon gjorde för mig.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset