När 25-åriga Ronjar Söderberg kom på sin 3-åriga son Williot med att ha ätit upp alla kaksmet hon hade i bunken vet han exakt vad han ska svara. ”Har inte ätit smet, jag lovar”, säger han – trots att motsatsen är uppenbar.

25-åriga Ronja Söderberg har en uppfinningsrik son. 3-åriga Williot figurerar i en film som i skrivande stund delats snart 10 000 gånger på Facebook.

I filmen ses Ronja komma på sin son med händerna bokstavligt talat i kaksmeten. Trots att hans händer är i smeten och smeten täcker hans mun intygar han dock att han inte alls tagit någon smet.

– Har inte ätit smet, jag lovar, säger han.

När Metro når Ronja Söderberg säger hon att hon inte alls kunnat räkna med den enorma spridningen filmen fått. Hon har tidigare lagt ut filmer på Williot, och är övertygad om att fler kommer komma.

– Garanterat, det här är min vardag, säger hon till Metro.

►LÄS MER: Levande nallen det sötaste du sett

Oskyldig tills motsatsen har bevisats! @r0njis

Posted by Ronja Söderberg on den 7 maj 2015

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset