Efter en reklampaus i matchen mellan Colorado rockies och Arizona diamondbacks så satt tjejerna och tog selfies av sig själva.
Efter en reklampaus i matchen mellan Colorado rockies och Arizona diamondbacks så satt tjejerna och tog selfies av sig själva.

När några unga kvinnor hånades för sina selfies på läktaren i USA så fick gruppen först ta emot en massa hån för att de skulle vara ytliga. Men sedan vände det.

Alpha Chi Omega

Under en baseballmatch i USA fick Fox Sports kommentatorer Steve Berthiaume och Bob Brenly syn på ett gäng tjejer från klubben Alpha Chi Omega på Arizona-universitetet. Tjejerna hade efter en paus i spelet suttit och tagit selfies av sig själva, något som sportkommentatorerna tyckte var lustigt. 

– De är helt fixerade vid sina telefoner, kommenterade den ene kommentatorn.

– "Det där var den bästa av de 300 bilder jag tagit av mig själv i dag!”, sa den andre.

Här kan du se klippet:

Hånet mot "den här generationen" och tjejerna fortsatte på nätet. Men universitetsstudenterna verkar inte ha låtit sig nedslås och har dessutom fått en hel del positiva kommentarer. Baseballaget Arizona Diamondbacks twittrade bland annat ut gängets egna hälsning och hyllade dem som "selfie-experter": 

Flera tidningar och sajter har skrivit om "skandalen" och många skribenter konstaterar att kommentatorerna strax innan uppmanat folk i publiken att ta selfies av sig själva.

Alpha Chi Omega-gänget fick fribiljetter som plåster på såren, men valde att donera dessa till offer för familjerelaterat våld.

"Visst känner vi oss som arslen för att vi gjorde narr av dem. Väl spelat, damer", var en av kommentarerna på Twitter.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset