Studenten blev påkörd av en lila buss – inför alla klasskamrater. Nu har någon gjort ett tv-spel av olyckan.

Mitt under studentupptåget springer plötsligt en av studenterna ut i gatan och blir påkörd av en buss. Olyckan fångades på video och nu har klippet blivit så populärt att det blivit tv-spel.

Det är i Austin i Texas där ett gäng universitetsstudenter ses på fredagen före sluttentamen. Det är en tradition att träffas för att slåss med skumgummisvärd. I klippet står studenterna på var sin sida en vältrafikerad väg och viftar med svärden mot varandra.

Men plötsligt springer en av studenterna ut i vägen. Han hamnar precis framför en lila buss som kastar omkull honom och hans kamrater börjar skrika förfärat. Som tur är klarar han sig oskadd och sekunder senare är han på benen igen.

Klippet på studenten har blivit så populärt på nätet att någon nu gjort ett spel baserat på händelsen. Det är en version av klassiska spelet "Frogger", där det gäller att korsa en väg med en groda och samtidigt undvika att bli påkörd av bilar. I spelet "Nick vs. Bus" spelar du istället en student med skumgummisvärd som ska ta dig över en väg trafikerad av bussar. Du dör när du träffas av en buss – förutom om den är lila.

► TESTA SPELET HÄR.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset