40-barnsfadern Mike Holpin under en intervju i det brittiska Tv-programmet "This Morning" den 31 mars.
40-barnsfadern Mike Holpin under en intervju i det brittiska Tv-programmet "This Morning" den 31 mars.

Walesaren Mike Holpin, 56, tar ordet barnkär till en helt ny nivå. Som far till 40 barn med 20 olika kvinnor har han inte heller några planer på att sluta. – Jag vill ha fler barn, säger han enligt brittiska Metro.

Mike Holpin från Monmouthshire i sydöstra Wales säger sig ha förlorat oskulden vid 9 år ålder. Och han tror inte heller på preventivmedel.

– Jag är fertil som satan. Jag tror inte på preventivmedel och jag älskar sex, säger han enligt brittiska   Metro.

I en ny dokumentär i brittiska Channel 5 får man följa honom och höra hans berättelse.

Holpin beskriver sig som en nykter alkoholist och en kvinnotjusare. Med åtminstone 40 barn med 20 olika fruar, där det äldsta barnet är 34 år och det yngsta 3, kan han beskrivas som en av Storbritanniens mest kontroversiella föräldrar.

Han har alla barn och barnbarns namn tatuerade på ryggen, men 16 av dem togs tidigt om hand av socialtjänsten och han erkänner att han inte skulle känna igen alla om han träffade dem på stan.

– På grund av mitt drickande och mina kvinnoaffärer har många av dem gått igenom de sociala myndigheternas system. Det får mig att känna mig som skit att de har lidit, säger han till Channel 5.

Men trots den stora barnskaran har han inga planer på att sluta. Hoplin lever nu med sin nya fästmö och planerar fler barn då det är "Guds vilja".

– Jag vill ha fler barn, säger han.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset