När de promenerade hem till mannen blev de stoppade av förbipasserande Samantha-Jayne Brady, 23, som tog en bild på dem tillsammans
När de promenerade hem till mannen blev de stoppade av förbipasserande Samantha-Jayne Brady, 23, som tog en bild på dem tillsammans

Butiksbiträdet Christian Trouesdale, 18, hjälpte en pensionär att bära hem matkassarna – nu gör bilden på dem två ihop storsuccé på nätet. – Det känns underbart, men knäppt, säger han.

Christian Trouesdale från Horwich i England har blivit en nätkändis över en natt – efter att ha hjälpt en äldre man att bära hem hans tunga matkassar, skriver The Independent.

Det var i fredags som 96-åringen hade handlat mat i butiken Aldi, där Christian jobbar som butiksbiträde. När han såg den äldre och magra mannen plocka ihop sina varor kunde han inte låta bli att erbjuda honom bärhjälp.

– Jag frågade min chef om det var okej att följa honom hem och han sa att det var det enda rätta, säger Christian till tidningen.

När de promenerade hem till mannen blev de stoppade av förbipasserande Samantha-Jayne Brady, 23, som tog en bild på dem tillsammans. Strax därefter lade hon upp bilden Facebook och i inlägget skrev hon bland annat:

”Jag vill verkligen att den här killen ska få ett erkännande från sin arbetsplats för sin insats. Så om detta gav dig lite mer tro på mänskligheten. Snälla dela”.

Nu har bilden delats tusentals gånger och Christian har blivit överöst med meddelanden från folk som hyllar hans tilltag, skriver Mirror.

Själv är han förvånad över all uppmärksamhet han fått efter att han hjälpt 96-åringen, eftersom det är något han normalt sett skulle göra.

– Mina föräldrar har uppfostrat mig att behandla andra människor på samma sätt som jag själv vill bli behandlad, säger han.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset